Pagini

29 mai 2012

Pentru ca merit...



                     Serenity, now!

                     Parfum de mare, fructe proaspete si uleiuri aromate te intampina inca de la intrare, ademenindu-te sa te lasi rasfatata de cele mai exotice ritualuri de wellness, inspirate din culori occidentale si orientale. Cand pasesti pragul SPA-ului, e ca si cum ai intra intr-o cu totul alta dimensiune. Nimic din zgomotul asurzitor al orasului, din forfota si haosul biroului... doar liniste, muzica sugestiva si elemente polisenzoriale care te invita la relaxare.
                      Aici timpul se opreste in loc. Brusc, nu mai inseamna intalniri sau deadline-uri. Inseamna liniste si stare de bine. Aici contezi doar tu...
                      A fost alegerea perfecta pentru un weekend ploios, aceasta evadare plina de serenitate petrecuta impreuna cu prietenele mele, undeva la marul marii.
                     Ne-am simtit rasfatate inca de cand am pasit in hotel...
... prosoapele pufoase si papucii plusati ne asteptau impecabili in camere, gata ca ne imbratiseze si sa ne alinte... uniforma oricarei parsoane ce pasea in "Domeniul SPA"
... decorul centrului primitor si relaxant, prin materialele folosite... naturale si in culori calde, mangaietoare privirii (lemn, pietre, rachita, plante proaspete)
... muzica feerica... iti patrundea prin pavilion pana in cele mai ascunse simturi si te pregatea ab initio pentru transformarea ce urma sa inceapa (dintr-o pantera contractata, intr-o delicata si alintata felina de alcov)
... aromele exotice... se intrepatrundeau si se completau intr-un melanj ametitor... de la cele din ambient, pana la cele ce se aplicau in sauna, in jacuzzi, pe corp, pe ten... din ceaiuri, fructe
... fetisoarele zambitoare ale persoanelor din staff si mainile lor... maini delicate dar ferme, care stiu sa mangaie, iar in acelasi timp sa invioreze orice fibra indolenta.
                    Sejurul SPA a fost completat in final si astfel rasfatul nostru desavarsit cu o sedinta de cateva ore de shopping, din care am plecat satisfacute si mult mai... usoare.
                   Asadar, incarcate pozitiv cu mult bine si intr-o totala stare ZEN, ne-am intors acasa senine, frumoase, victorioase.
                   ... pentru ca meritam.


Belle vue...


Moment...


In lift spre... "proceduri"

Welcome!

In asteptare...

SPA-bar

Uiti de tot si toate...

Toate simturile traiesc ineditul...

Pleci in lumea viselor...

Joaca de-a delfinul

Balet aquatic

Fiecare face ce doreste

In fierbere si bulbuci

Sauna care te termina (90 C)


In "Relaxing Budoir"

Odihna intre perdele diafane, pe muzica reiki

Somnic pufos!

Sunt o printesa...

Dupa-amiaza insorita

In cafeneaua turceasca

Smile, baby, smile!

Copacel frumos

Privind marea...

Frumoasa mea, sa ne-aruncam in mare...


Marea mea, iubirea mea...

Ma iubesti?


Te iubesc!


Desfatare, relaxare...

Trei Gratzii

Dive si gratioase

Poftiti!

Artistic

Sedinta foto

Priviti-ma!

I'll be back!


 Iubeste-te si rasfata-te, pentru ca meriti!

 ankladyl