Pagini

19 februarie 2012

Mesaj de la ingeri pentru anul 2012

 



Ajutorul pe care-l vom primi de acum inainte va fi mult mai evident, informatia pe care o vom primi va fi cea necesara implinirii drumului nostru si va fi mai concisa. Semnele vor fi prezente, doar sa le vedem si sa le interpretam corect. 
Vom suporta mult mai repede consecintele actiunilor noastre. Daca directia pe care am ales-o nu este cea potrivita, suferinta va fi efectiva, fiecare suportand consecintele deciziilor si caii pe care a ales-o.
            Metatron, cunoscut ca un Arhanghel, va indeplini de acum inainte rolul de tron (rolul si locul destinat de Dumnezeu la inceput). In continuare este arhivar al Cerului si Pastrator al Chipului lui Dumnezeu. Pentru tot ceea ce tine de cunoastere de sine, de drum individual, il putem contacta pe ingerul pazitor. Arhanghelul Metatron va fi de acum inainte tronul Metatron.
            Pana acum ne-am raportat la Dumnezeu mai mult ca la un Parinte, avand nevoie sa ne simtim iubiti, protejati, indrumati, ascultati, atitudinea de copil fiind cea predominanta. E timpul insa sa ne maturizam si sa-L invitam pe Dumnezeu sa ne fie prieten, un partener impreuna cu care sa realizam tot ceea ce consideram ca este bine si util noua, oamenilor si lumii in care traim. A fi prieten cu Dumnezeu inseamna si a-I asculta Voia, intentia, Planul pe care-l are pentru noi si a-L urma cu credinta. Este important sa ascultam ceea ce Dumnezeu ne propune. Uneori acestea pot veni prin situatiile si evenimentele in care suntem pusi sau prin solicitarile celor pe care El ii aduce in preajma noastra. Urmeaza apoi partea noastra de creatie, gasind modalitatea potrivita prin care sa daruim, sa manifestam ceea ce noi suntem de fapt.
            Prietenia cu Dumnezeu activeaza si prietenia dintre noi, care ar fi bine sa fie baza oricarei relatii. In timp, increderea in prietenie si chiar in noi insine a avut de suferit, dar e timpul sa cream “fundatii” noi ale comunicarii, bazate pe respect si impartasire, acceptare si intelegere. Pornind de la relatiile de prietenie, activitatile de grup vor avea un rol important in indeplinirea menirilor noastre si vor fi mult mai sustinute, astfel incat impactul lor asupra comunitatii in care traim sa fie mult mai consistent. E necesar sa facem alegeri potrivite ale grupurilor din care facem parte, pentru ca ele sa fie reprezentative pentru aspiratiile noastre si prin ele sa indeplinim roluri specifice noua si care sa aduca implinire si bine in noi si in jurul nostru. Calea va fi mai usor de strabatut in grupuri. Putem crea initial grupuri de 2-3 persoane impreuna cu care sa ne armonizam, iar apoi se vor crea si conjuncturile, vom gasi directii si repere comune cu ale celorlalti. Se pot intalni nu numai persoane cu persoane, ci si grupuri cu grupuri.
Avem multe daruri de oferit, pe multe dintre ele nu le cunoastem si nu le valorificam sau le valorificam partial, fara a fi constienti si fara a le aprecia suficient. E vremea sa ne activam darurile si sa le lasam pe ele sa ne dea directia adecvata, redandu-ne astfel noua insine adevarata valoare. Vietile noastre se vor armoniza astfel cu vietile celorlalti si vom putea crea lucruri minunate impreuna.
Timpul se va scurge mai repede. Nu ne-am gasit inca propriul ritm, cel prin care ne potrivim pasii cu Dumnezeu. Odata ce-l gasim, e bine sa-l tinem si sa-l integram in vietile noastre. Astfel, vom reusi sa ne armonizam si intre noi. Vom constata ca vom trai mai intens, ne vom bucura mai mult de tot ceea ce facem, vom avea si vom urma valori reale, acestea tinandu-ne departe de haosul si agitatia lumii in care traim si cu care ne-am obisnuit, din nefericire, de multe ori lasandu-ne purtati de val. 


Love... Peace... Faith 
ankladyl