Pagini

4 iulie 2012

Cuplul-intalnirea dintre doua spirite libere




Un cuplu, in cea mai profunda semnificatie a sa, este intalnirea intre doua spirite libere. Atunci cand are loc o astfel de intalnire, iubirea este cea care unifica inimile, trupurile, respiratiile.
Imagineaza-ti frumusetea si bucuria a doua pasari capabile sa zboare singure una alaturi de cealalta. Ce se petrece daca le legi aripile una de cealalta? Incapabile sa se mai ridice de la sol, coplesite de greutatea celeilalte, amandoua pierd sansa de a mai zbura. Asa se petrece si cu doua fiinte care se iubesc dar care nu sunt lasate libere, ci se leaga una de alta cu atasamente, pretentii sau promisiuni. Exista insa si unele "legaturi" benefice subtile, aurice si energetice care apar intre un barbat si o femeie care se iubesc. Acestea sunt mult mai importante pentru ca sunt mai profunde. Pe baza acestor asa-zise legaturi se construiesc relatiile de cuplu stabile, puternice si de lunga durata.

Cuplul autentic este o cale regala
Traditiile spirituale afirma ca atunci cand se iubesc cu adevarat, barbatul si femeia nu se contempla pierduti unul pe celalalt, ci merg alaturi, privind impreuna inainte, mereu catre acelasi scop. Pentru cautatorii unei impliniri totale in viata, relatia de iubire este altceva decat o statie terminus sau un loc de odihna cu bilet gratuit. Nu este nici o fata morgana intr-un desert nesfarsit care sa dispara brusc dupa o vreme.
Cuplul autentic este o cale regala spre desavarsirea interioara, un drum ce deseori este placut si savuros, iar alteori anevoios si greoi. Si totusi o relatie de cuplu poate fi ea insasi o adevarata cale spirituala, o aventura a spiritului, o celebrare a iubirii si a existentei universale. In iubirea profunda, in fuziunea adevarata si nu doar inchipuita, indragostitii intra din nou si din nou in legatura cu inima existentei, cu esentele cele tainice universale, atunci cand ei se unifica si devin "unul".

Unificati-va inimile prin respiratie
Atunci cand esti cu iubitul/iubita ta poti trai la unison o stare de comuniune si de identificare subtil energetica la nivelul aurelor voastre, in plan vital, psihic, mental si spiritual. Una dintre modalitatile simple care pot conduce la aceasta este respiratia sincronizata.
Pentru a realiza respiratia sincronizata este necesar sa fiti intim imbratisati pe pat. Unul dintre voi doi isi va sincroniza respiratia dupa a celuilalt si pentru aceasta trebuie sa tina ochii inchisi. Se va interioriza si va fi cat mai atent, urmarind sa asculte ritmul respirator al celuilalt, care va respira normal, asa cum o face in general. Gradat, respiratiile voastre isi vor sincroniza din ce in ce mai bine frecventa de succedare a inspirului, a retentiei pe plin, a expirului si a retentiei pe vid, pana vor ajunge sa aiba ritmuri identice.
Vei observa ca la un moment dat procesul de sincronizare se mentine spontan, chiar daca nu mai sunteti atenti la el. Odata ajunsi in aceasta etapa, veti ramane cu ochii inchisi si va veti identifica subtil, vital, energetic, psihic si mental unul cu celalalt. Gama de trairi, intuitii si fenomene care apar este surprinzatoare. Dupa ce veti savura nemiscati cat timp doriti starile ce survin spontan in universul vostru, veti putea continua sa explorati aceasta minunata rezonanta in mod activ, dinamic, in cadrul unei fuziuni amoroase cu continenta.
Pastrand neschimbata respiratia sincronizata, intrati in contact profund cu fiinta iubita prin intermediul buzelor, al mainilor, al pieptului sau al organelor sexuale. Ramaneti destinsi si relaxati. Observati felul in care ritmul tau respirator se modifica si se sincronizeaza dupa cel al fiintei iubite, indiferent daca se accelereaza sau incetineste.

In suflet, va simtiti impreuna ca o singura fiinta
Acest procedeu este o modalitate inedita de cunoastere paranormala a celor pe care ii iubim si ne iubesc. Este o cale superioara de amplificare a intimitatii psihice, mentale si spirituale a universului misterios al celuilalt, mai ales in cazul in care urmarim aprofundarea plina de transfigurare a relatiei amoroase, pentru a trai stari de fericire oceanica.
Respiratia sincronizata in doi ne permite totodata constientizarea intuitiva a afinitatilor complementare, care ne polarizeaza si ne implinesc profund, pe multiple planuri, datorita fenomenelor de rezonanta care se declanseaza reciproc si se potenteaza unele pe altele in prezenta celui iubit. Practica sistematica a acestei tehnici imbina placerea, fericirea empatiei si a telepatiei cu accelerarea evolutiei noastre psihice, mentale si spirituale.
Prin realizarea sa cel putin o data pe saptamana se trezesc foarte repede capacitatile empatice, telepatice si intuitia spirituala. Va veti simti din ce in ce mai unificati in suflet. Traiti impreuna o stare de libertate foarte mare concomitent cu faptul ca ajungeti sa va simtiti ca o singura fiinta.



8-8-8-8-8-8-8-8

           Multumesc (Aida Calin) pentru acest adevar profund.
           Ce poate fi mai minunat si mai complet decat un cuplu? Orice pe lume are o pereche, orice este implinit, daca este completat de altceva. Nimic nu exista pe lume in mod individual si unic. Totul face parte dintr-un puzzle, piese alaturate care devin un tot, in momentul asamblarii. 
          Imi vine instant in minte primul exemplu: TANGOUL... comuniunea a doua trupuri distincte, care in valtoarea dansului, formeaza un unic si  inseparabil ansamblu unduitor. Sincronicitate, unitate, senzualitate...  
          Multumesc pentru fiecare persoana cu care fac pereche, intr-un moment al existentei... cand inimile noastre bat concomitent, amprentele noaste se suprapun si gandurile converg... o prietena buna, cu care impart micile placeri, o colega cu care fac echipa buna, un partener de viata devotat...
          Sa fim spirite libere si... ingemanate!
8-8-8-8-8-8-8-8


„Proiectia dintr-o relatie seamana cu proiectia unui film: celalalt este ecranul si eu privesc imaginile pe care i le trimit, crezand cu toata convingerea ca vin de la el.”
Jacques Salomé


 ankladyl